Zen timer

ZENTIMER

Nieuw product

AANBIEDING! T/M 31 MEI 9,95, daarna 14,95

Zen timer met afzonderlijk geluid , licht en trilling. met klip en mogelijkheid om de timer recht op te laten staan. Deze veelzijdige Zen timer waarschuwt na de meditatie met een vriendelijk zoem geluid, een duidelijk pieptoon of lichtsignaal. Een combinatie van licht, trillen en/of geluid is ook mogelijk.

Meer details

€ 9,95

Meer informatie

AANBIEDING! T/M 31 MEI 9,95, daarna 14,95

Zen timer met afzonderlijke functies voor geluid, licht en trilling. De timer heeft een bevestigingsklip en mogelijkheid om de timer recht op te laten staan. Deze veelzijdige Zen timer waarschuwt na de meditatie met een vriendelijk zoemgeluid, een duidelijke toon of lichtsignaal. Door de speciale vormgeving ligt hij heerlijk in de hand en is klein genoeg om in je broek- of borstzak te passen. Heeft een mooie grote en duidelijke display.

De gepatenteerde Zen timer kan zoemen/trillen, piepen en/of met duidelijke knipperende lichtjes het signaal geven dat de tijd verstreken is. Je kunt elk signaal, onafhankelijk van elkaar aan of uit zetten. De ZenTimer heeft bovendien een lege batterij waarschuwing, zodat hij altijd betrouwbaar is en je niet onverwacht laat zitten. De Timer werkt op 2 AAA batterijen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...